Mariabingo

Mariabingo är en stor europeisk bingosida och här finns också användare från olika delar av världen. Här kan du välja att spela bingo eller många andra olika spel.

Bonusar hos Mariabingo

Om du blir medlem här så får du femhundra kronor att spela för om du gör en första insättning på tvåhundrafemtio kronor på ditt konto. En bingobricka här kostar mellan fem och tjugo kronor.

Prova utan att betala

En bra sak är att många av spelen som finns på Mariabingo kan du först prova utan att behöva betala för det. När du har blivit medlem här kan du spela bingo, slots, casinospel, lotter, poker eller så kan du umgås med många andra medlemmar på Mariabingos community.

Mariabingo har till och med en radio men nio olika stationer som du kan lyssna på under tiden du spelar om du vill det. Om du inte har spelat bingo på nätet förut så kan du börja med att först gå in på Mariabingos ”bingoskola” för att lära dig hur du ska göra. Just nu kan du dessutom hitta en tävling på hemsidan där vinnaren får tiotusen kronor. Det finns också ett VIP-system som har fyra olika nivåer. Regelbundna spelare kan då få tillgång till vissa speciella kampanjer som andra inte får ta del av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *