Lyckobingo

På Lyckobingo kan du hitta olika sorters aktuella kampanjer. Till exempel kan du just nu spela gratisbingo på sidan och ändå vinna pengar för det. Du kan också få tvåhundra procent bonus på din första insättning med som högst tvåtusen kronor. Du får också femtio procent bonus på din andra insättning med som högst sexhundra kronor.

VIP-medlemskap hos Lyckobingo

Lyckobingo har en likadan VIP -grupp som Caliberbingo. Det fungerar så att det finns tre olika nivåer på medlemskapet i VIP-programmet men att du bara kan bli VIP-medlem om du får en personlig inbjudan till det. Om du ska spela bingo här och väljer att köpa dina bingobrickor i förväg så kan du vinna sådant som bonusar eller olika presenter.

Gratis skraplott varje dag!
En riktigt bra sak med den här sidan är att om du har pengar insatta på ditt sparkonto så får du varje dag ta del av en gratis skraplott av Lyckobingo. Du behöver också ha en positiv balans på ditt spelkonto för att få ta del av detta erbjudande. På en sådan skraplott har du möjlighet att vinna upp till hundratusen kronor.

Vill du också spela annat än bingo har du många olika andra sorters spel att välja mellan som till exempel arkadspel eller slots.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *