Expekt bingo

Expekt är ett spelföretag som har funnits på nätet sedan 1999. Det är också en av Europas stora spelsajter. Valutan på den här sidan förekommer ibland i kronor, ibland i dollar och ibland i euro. Här finns det också chattrum på flera olika språk. Om det är bingo som du ska spela så tänk på att du kommer att se ditt saldo i euro när du är inloggad på den här sidan.

Välkomstbonus hos Expekt bingo

Om du vill spela bingo här så kan du registrera dig och få en välkomstbonus på hundra procent. När du gör din första insättning kan du alltså få upp till hundrafemtio euro i bonus.

Testa att spela bingo gratis

På Expekt bingo har du också möjligheten att testa hur ett bingospel fungerar. Du kan då inte vinna några pengar men om du aldrig har spelat ett bingospel förut och inte vet hur det går till så kan det vara väldigt praktiskt att först testa ett spel innan du börjar betala för det. Att läsa instruktioner kan också så klart ge dig en uppfattning om hur det är men kanske inte på samma sätt. Det finns även många andra olika sorters spel på den här sidan om du även vill spela annat än bingo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *