Caliberbingo

Caliberbingo erbjuder också dig som spelar en bonus på tvåhundra procent för en första insättning. Den högsta bonus du kan få på det sättet är tvåtusen kronor. Förutom det får du också en bonus på femtio procent på den andra insättningen som du gör. Den högsta bonus du kan få i det fallet är sexhundra kronor. Pengarna som du får i bonus kan du använda för att köpa bingobrickor eller för att spela en rad andra spel som finns listade på hemsidan.

Aktuella kampanjer

Det finns också olika kampanjer. För att få veta vilka som är aktuella kan du surfa in på hemsidan. Just nu får du till exempel femtio kronor att spela för om du är ny på Caliberbingo.

Samla lojalitetspoäng hos Caliberbingo

På den här sidan kan du också få så kallade lojalitetspoäng när du spelar på sidan för riktiga pengar. Dina intjänade lojalitetspoäng kan du sedan byta ut mot bonus som du sedan kan spela för. Caliberbingo har också en VIP-klubb med tre olika nivåer på medlemskapet. Hos Caliberbingo kan du som spelar där bara bli medlem i VIP-klubben genom att få en personlig inbjudan. Det är också bara en begränsad grupp av utvalda så kallade ”lojala” spelare som kan bli aktuella för detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *