BingOn

BingOn.com är en spelsida som erbjuder en bra insättningsbonus till dig som är ny spelare. Om du sätter in mellan hundra kronor och femtusen kronor är du aktuell för att få ta del av denna bonus. Den lägsta bonus du kan få om du sätter in en summa mellan dessa belopp är tvåhundra kronor och den högsta bonus du kan få är tvåtusen kronor. Den här bonusen kan du senare använda för att spela bingo eller minispel.

Tillfälliga kampanjer

Här kan det också finnas olika tillfälliga erbjudanden som du kan ta del av. Just nu får du till exempel alla dina insättningar efter den första insättningen dubblade. Du får alltså dubbelt så mycket pengar att spela bingo eller minispel för när du gör en insättning.

Personlig profil & VIP-klubb hos BingOn

När du blir medlem på BingOn.com får du också tillgång till en personlig sida. Där kan du bland annat lägga upp egna bilder och du kan också bli vän med andra medlemmar. Här finns det också en VIP-klubb som du kan vara med i. VIP-klubben har tre olika medlemsnivåer. Till den högsta nivån av de tre kan du bara komma genom att bli inbjuden. Om du spelar mycket på den här sidan så får du också mycket tillbaka i form av olika sorters erbjudanden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *