Bingo.com

Om du registrerar dig på Bingo.com och sätter in tvåhundrafemtio kronor att spela bingo för så ökas det med tvåhundra procent och betyder att du får femhundra kronor i bonus. Detta innebär att du första gången får totalt sjuhundrafemtio kronor att spela för.

En bingobricka på bingo.com kostar mellan fem kronor och tjugo kronor. Förutom att spela bingo kan du också välja att spela olika slots, casinospel, poker eller lotter. Om du vill kan du först testa att spela flera olika spel på låtsas för att se hur de fungerar innan du börjar spela för pengar.

Gemenskap hos Bingo.com

Här finns också ett community vilket är väldigt bra för dig som vill kunna kombinera ditt spelande med sociala kontakter. På detta community hittar du sådant som bloggar, fotoalbum eller recept. Som medlem kan du skapa dig en egen profil här och ta kontakt med andra medlemmar eller lägga till andra som vänner.

Inte bara svenskar

Bingo.com är en stor spelsida som inte bara vänder sig till svenskar utan det är en av de stora sidorna för online bingospel i Europa. Här finns också en support med bra tillgänglighet ifall att du skulle behöva hjälp med något.

Guide för nybörjare

Om du är nybörjare så hittar du dessutom en bingoskola med pedagogiska instruktioner som kan hjälpa dig att komma igång med spelandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *