Betsson Bingo

På Betsson bingo hittar du många olika bingospel. Här kan du också spela casinospel om du vill det.

Bonus till nya spelare

Nya spelare som registrerar sig på Betsson bingo får sin första insättning dubblad. Detta gäller upp till trehundra kronor. Det finns även andra sorters bonusar här. Vissa är tillfälliga som till exempel en insättningsbonus under en viss månad. Eller så kan du värva en vän och få hundra kronor att spela för. Här kan du också testa att spela gratisbingo, en gång klockan sex på kvällen och en gång klockan åtta på kvällen. Spelar du gratisbingon har du chansen att vinna femhundra kronor för varje spel.

Mer än bara bingo hos Betsson

Hos betsson bingo kan du spela väldigt många olika spel. Ska du spela bingo på riktigt så finns det fyra bingorum här och varje bingorum har minst fyrtiofem stycken spel. Detta innebär att variationen är väldigt stor om du ska spela bingo online, vilket gör det roligt att spela.

Slumpade bingorum & fina priser

Bingospelen i de olika bingorummen är dessutom slumpmässiga så du vet inte vilket det nästa spelet blir. Förutom att vinna pengar här när du spelar bingo i formen av en jackpott så kan du även vinna andra sorters priser. Exempel på det är sådant som shopping, eller resor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *