Bet365 Bingo

Här på Bet365 Bingo kan du som registrerar dig och köper bingobrickor för din första insättning på minst femtio kronor få en bonus på tvåhundrafemtio kronor. Det är pengar som du kan använda för att spela mer bingo för.

Spela gratis bingo hos Bet365

Varje dag så kan du också spela en del gratisbingo om du skulle vilja det och är kvalificerad enligt villkoren. Bet365 Bingo har också någonting som kallas för VIP- klubben. Detta innebär att du som blir medlem i denna klubb får olika specialerbjudanden som till exempel bonusar, gratis spel eller liknande.

VIP-klubb

Det finns tre olika nivåer på medlemskapet i VIP-klubben. Vilken nivå du har påverkar till exempel vilken sorts bonus som du får. Den lägsta nivån på medlemskapet får du automatiskt när du gör en insättning första gången till ditt konto. För att kunna klättra upp till de andra nivåerna av klubben behöver du ha tillräckligt med intjänade lojalitetspoäng. Lojalitetspoäng är någonting som du tjänar in genom att spela bingo eller andra sorters spel på den här sidan.

Vill du spela bingo här så är det bara att skapa dig ett eget konto, välja ett alias som visas i chattrum eller när du vinner och sedan köpa bingobrickor innan spelet börjar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *