BestBingo

På Best bingo kan du som är en ny bingospelare först läsa om hur du gör när du ska spela. När du registrerar dig här för första gången så får du 250 kronor att spela för. Detta är väldigt bra eftersom du har möjligheten att testa olika spel innan du bestämmer dig för om den här sidan är någonting för dig eller inte. Om du skulle vinna någonting när du spelar för dina välkomstpengar så kan du plocka ut vinsten efter att du har gjort en egen insättning på minst hundra kronor och ha spelat de senaste fjorton dagarna.

Välkomstbonus hos BestBingo

Som välkomstbonus så får du också här en matchningsbonus på hundra procent på din första insättning upp till tvåtusen kronor vilket betyder att du får dubbelt så mycket pengar att spela för. Det finns också andra bonusar att få här. Om du till exempel värvar en annan person så får du hundrafemtio kronor i bonus. Det finns också andra bonusar till olika värde beroende på dag, som kan vara antingen trettio, femtio eller hundra procent.

Mer än bara bingo

På Best bingo kan du förutom bingospel också spela slotts, skraplotter, kasinospel och arkadspel. Det ska vara enkelt att betala, och du kan bland annat antingen betala säkert med ditt kort eller så kan du göra en direkt överföring från ditt bankkonto till sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *