Bertil Bingo

På Bertil bingo kan du spela gratis bingo under vissa tider varje kväll under den här sommaren och vinna på riktigt även fast du spelar gratis. Detta är också en väldigt bra möjlighet för att prova hur det är att spela olika bingospel. Särskilt om du kanske aldrig har spelat bingo online förut så kan det vara roligt att testa på det här sättet. Du kan också spela väldigt billig bingo på den här sidan. Då funkar det så att du till exempel har möjlighet att vinna tio tusen kronor när du spelar för en krona.

Bonusar hos Bertil bingo

Här kan du också hitta olika sorters bonusar men vilka bonusar som är aktuella kan variera. Vill du veta vilka erbjudanden som är aktuella för dig så kan du hitta information om detta på hemsidan. Om du är ny kund och registrerar dig för första gången på Bertil bingo så får du en bonus där din första insättning dubblas med upp till tvåhundra kronor.

Förutom bingo kan du även här hitta många andra olika spel om du vill variera ditt spelande. Just nu hittar du dessutom en tävling på Bertil bingo där man letar efter årets sommarbild 2011. Vinnaren av hela tävlingen får tusen kronor att spela för på Bertil bingo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *