Chattspel

Chattspel är en form av extratävlingar som ofta administreras av bingovärdarna. Dessa tävlingar hålls vid vissa tider i vissa bingorum och de brukar utannonseras i förväg.

Hur chattspelen går till kan skilja sig åt, det kan vara allt från frågesport till att gissa nästa boll. Några exempel på chattspel som Bertil Bingo kör med är:

Tre i rad – Skriv tre nummer i följd och när deltagarna gjort detta är det bara att vänta på bollarna, när dina tre nummer har kommit ropar du ”TRE I RAD” och först att göra detta vinner.

Bakofram – Välj ett nummer och dess spegelbild (exempelvis 21 och 12 eller 25 och 52), när dessa båda nummer har dragits vinner du.

Juvelen – Frågesport där den som svarar snabbast vinner!

Detta är bara några exempel på hur chattspel kan fungera. Det är alltid bingovärdarna som informerar om reglerna och hur spelen fungerar. Var nog med att följa de instruktioner du får för att ha en chans att vinna.

Som vanligt gäller det att följa den vanliga chattetiken, det vill säga att inte bara använda versaler (SKRIKA) och använda ett vårdat språk och vara snäll mot varandra.

Lycka till i chatten!

You May Also Like