888 Bingo

På 888bingo.com kan du spela olika spel. Det är en väletablerad sida för dig som vill spela roligt, enkelt och spännande. 888bingo tänker på kvalitet och vill att du ska kunna spela bingo på nätet på ett bra och säkert sätt.

Alla dina kunduppgifter hanteras säkert och konfidentiellt och de lämnas inte heller ut till någon tredje part. Det finns många olika spel att välja mellan på 888bingo. Förutom flera olika bingospel kan du också spela sådant som enarmade banditer, gissningsspel eller videopoker.

Bonusar hos 888 Bingo

Om du aldrig har spelat på 888bingo och väljer att registrera dig här så får du som ny medlem en hundraprocentig insättningsbonus om du gör en första insättning på mellan femtio kronor och tvåtusen kronor. Detta innebär att om du till exempel börjar med att sätta in trehundra kronor så får du trehundra kronor till att spela för. För senare insättningar som gäller samma summor så får du en bonus på 10 procent. Förutom detta så får du även lojalitetspoäng hos 888bingo.

Lojala spelare får förmåner

Lojalitetspoäng kan du få för en rad olika saker och de går att lösa in mot pengar som du senare kan använda för att spela med.

Registrera dig nu!

Just nu får du som är ny också femtio kronor att spela för när du registrerar dig på hemsidan. På den här bingosidan kan du förutom att spela också chatta med olika människor från hela världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *